MÜLTECİ HUKUKU VE ULUSLARARASI KORUMA ONLINE EĞİTİMİ

Toplantı Girişine İlişkin Bilgilendirme

Önemli Not: Eğitim sonrasında Adli Yardım Ortak Projesinde görev alabilmek için adınız, soyadınız, e-mail adresiniz ve baronuzu doğru ve eksiksiz şekilde doldurmanız gerekmektedir. Bilgilerin hatalı girilmesi nedeniyle oluşabilecek hak kayıplarından kişi kendisi sorumludur.

Eğitim yalnızca Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Adıyaman, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Iğdır, İstanbul, İstanbul 2, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Niğde, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Isparta, Tekirdağ, Trabzon, Van, Yalova Baroları için düzenlenmiştir.

Toplantı girişi için lütfen BURAYA tıklayınız.

Eğitim kaydı yardım dökümanı için BURAYA tıklayınız.