ŞAMPİYON MALATYA BAROSU

            Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen ve 15-16 Haziran 2019 tarihlerinde Ankara’da sekiz ayrı mekânda eş zamanlı olarak yapılan Türkiye Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması’nın ilk aşaması olan Bölge Elemelerinde Malatya Barosu Stajyerleri Doğu Anadolu Bölgesi Birincisi oldular.

 

            Bu yıl Av. Berra Besler adına düzenlenen yarışmada; çeyrek finalde 88 puan, yarı finalde 89 puan alarak finale kalan takımımız finalde iki kez Türkiye birincisi olan Kars Barosu’nu 91 puan ile yenerek Doğu Anadolu Bölgesi birincisi oldu. Ayriyeten baromuz çeyrek final, yarı final ve finalde tüm takımlar arasında puanlamada birinci oldu.

 

            Yarışmaya başta takım çalıştırıcısı Av. Gökhan Ulu tarafından hazırlanan Stj. Av. Sevilay Çubukçu,  Stj. Av. Samed Aslan, Stj. Av. Abdulkadir Mizanoğlu ve Stj. Av. Asiye Kazancı Malatya Barosu’nu başarıyla temsil ettiler.

 

            Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, 26 Haziran 2019 tarihinde Malatya Barosu’nda yapılan basın toplantısında, Türkiye Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması'nda Bölge birincisi olan stajyer avukatları tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve plaketlerini takdim etti.

 

            54 Baronun stajyerlerinin yarıştığı Bölge Elemelerinde birinci olan Malatya, Afyonkarahisar, Kahramanmaraş, Eskişehir, Çorum, Ordu, İstanbul ve Diyarbakır Barolarının stajyerleri; 05 - 06 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara’da yapılacak final karşılaşmalarında yarışacaklar.

         Malatya Barosu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, kurgusal duruşma yarışması takımına duydukları güveni ifade ederek Ekim ayındaki final karşılaşmasında başarı dileklerinde bulundular.
Paylaş

Galeri